Cafeen

Cafeen i Ejstrupholm Hallen

I Ejstrupholm Hallens Cafe´ er vi altid klar til en snak om, hvordan vi danner de bedste rammer om netop dit/jeres arrangement, uanset om der er tale om et kursus, en generalforsamling eller noget helt tredje. Vi har ingen faste menuer, så ring gerne for en uforpligtende snak på tlf. 60555874 og lad os få en snak om netop din/dine tanker for arrangementet.

I Cafeen, som er hyggelig indrettet og med en dejlig udsigt til vores flotte anlæg, er der plads til ca. 50 personer der kan købes fastfood kolde samt varme drikke og også noget til den sunde eller søde tand. 

I vinterhalvåret har vi hver torsdag fra kl. 17.30 - 20.00, cafe aften hvor vi serverer god hjemmelavet mad (se mere på FB. ).

Vores lokaler er velegnede til møder, generalforsamlinger, firmaarrangementet, kurser, foredrag & klubarrangementer m.m.

Mødelokalet med plads til 42 personer. Dette lokale kan udvides ved åbning af foldedør så der bliver plads til 100 personer. Ved mødeaktivitet kan vi stille projektor, soundbar, lærred samt lydanlæg til rådighed. Der er desuden Whiteboard. Forplejning aftales med cafeen.

Ved større antal er det muligt at tage enten scenen eller vores hal i brug.